Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken forklarer, hvordan Mona Eendra Photography ("vi", "os" og "vores") håndterer personoplysninger og bruger cookies og lignende teknologier til at genkende dig ("besøgende", "bruger"), når du besøger vores hjemmesider på https://monaeendra.com ("Websteder"). Det forklarer, hvad disse teknologier er, og hvorfor vi bruger dem, samt dine rettigheder til at kontrollere vores brug af dem.

Hvilke oplysninger vi indsamler om dig

Når du interagerer med os via vores hjemmeside, kan vi indsamle personoplysninger, brugsdata og andre oplysninger fra dig, som yderligere beskrevet nedenfor:

Når du besøger vores hjemmeside

Du kan frit udforske hjemmesiden uden at give personlige oplysninger om dig selv (som vi vil henvise til i denne privatlivspolitik som "Personlige data").

Vi indsamler dog automatisk visse oplysninger for at hjælpe os med at forstå, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside (som vi vil henvise til i denne privatlivspolitik som "Brugsdata"). Se afsnittet "Logfiler" nedenfor.

Personoplysninger, som du giver frivilligt

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du frivilligt giver oplysninger, såsom når du kontakter os via en kontaktformular.

Dette henviser til alle oplysninger, som du frivilligt sender til os, og som identificerer dig personligt, herunder kontaktoplysninger, såsom dit navn, e-mailadresse, firmanavn, adresse, telefonnummer og andre oplysninger om dig selv eller din virksomhed.

Andre oplysninger

Vi indsamler, genererer og modtager også andre oplysninger:

Cookies

Cookies hjælper med at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig, effektiv og sikker.
Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer og gemmes af din browser. De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De slettes automatisk efter dit besøg.

Andre cookies forbliver i enhedens hukommelse, indtil du sletter dem. Disse cookies gør det muligt at genkende din browser, næste gang du besøger webstedet.

Du kan konfigurere din browser til at informere dig om brugen af cookies, så du fra sag til sag kan beslutte, om du vil acceptere eller afvise en cookie.

Alternativt kan du konfigurere din browser til automatisk at acceptere cookies under visse betingelser, til altid at afvise dem eller til automatisk at slette cookies, når du lukker din browser.

Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten af denne hjemmeside.

Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Cookies" nedenfor.

Kontaktformularer

Hvis du udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside, gemmer vi oplysningerne både på vores hjemmeside og i vores e-mail-indbakke.

Logfiler

Når du ser indhold fra os, indsamler vi automatisk oplysninger om din computers hardware og software.

Disse oplysninger kan omfatte din IP-adresse, browsertype, domænenavne, internetudbyder, de filer, der vises på vores hjemmeside (f.eks HTML-sider, grafik osv.), operativsystem, clickstream data, adgangstider og henvisende hjemmeside adresser. Disse oplysninger bruges af os til at levere generelle statistikker vedrørende brugen af hjemmesiderne.

For at give en bedre kundesupport knytter vi de automatisk indsamlede data til andre personlige oplysninger såsom navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer.

Websiteanalyse

Google Analytics indsamler oplysninger om besøgendes adfærd på vores hjemmeside. Google Analytics gemmer oplysninger om, hvilke sider du besøger, hvor længe du er på websitet, hvordan du kom hertil, og hvad du klikker på. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne fra sit eget annonceringsnetværk.

Marketing - Konverteringssporing af Facebook-annoncer (Facebook-pixel)

Konverteringssporing til Facebook-annoncer (Facebook-pixel) er en analysetjeneste, der leveres af Facebook, Inc., og som forbinder data fra Facebooks annonceringsnetværk med handlinger, der udføres på dette website. Facebook-pixlen sporer konverteringer, der kan tilskrives annoncer på Facebook, Instagram og Audience Network.

Kundeudtalelser og kommentarer

Vi sender kundeudtalelser og kommentarer på vores hjemmesider, som kan indeholde personlige oplysninger. Vi indhenter hver kundes samtykke via e-mail, før vi sender kundens navn og vidnesbyrd.

Integreret indhold fra andre websteder

Vores hjemmesider indeholder links til andre hjemmesider for tredjeparter. Vi kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for indholdet eller praksis på disse andre hjemmesider. Vores levering af sådanne links udgør ikke vores godkendelse af disse andre hjemmesider, deres indhold, deres ejere eller deres praksis.

Denne privatlivspolitik gælder ikke for disse andre websteder, som er underlagt nogen form for beskyttelse af personlige oplysninger og andre politikker, de måtte have.

Betalingsoplysninger

Hvis du giver os betalingsoplysninger, bruger vi dem udelukkende som godkendt af dig i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik for at indsamle betaling fra dig.

Vi bruger en tredjepartstjenesteudbyder (Stripe) til at administrere kreditkortbehandling.

Sådan bruger vi indsamlede personlige oplysninger

Overholdelse af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi bruger kun de oplysninger, vi indsamler i henhold til denne privatlivspolitik.

Kunder, der abonnerer på vores abonnementstjenester, er forpligtet gennem vores aftaler med dem til at overholde denne privatlivspolitik.

Vi sælger aldrig personlige oplysninger

Vi vil aldrig sælge dine personlige oplysninger til nogen tredjepart.

Brug af personlige oplysninger

Ud over de anvendelser, der er identificeret andetsteds i denne privatlivspolitik, kan vi bruge dine personlige oplysninger til at:

  • Forbedre din oplevelse ved at tilpasse og forbedre hjemmesider og abonnementstjeneste;
  • Send oplysninger eller indhold til dig, som vi mener kan være af interesse for dig via post, e-mail eller andre midler og sende dig markedsføringsmateriale vedrørende vores forretning;
  • Fremme brugen af vores tjenester til dig og dele salgsfremmende og informationsindhold med dig i overensstemmelse med dine kommunikationspræferencer;
  • Give andre virksomheder statistiske oplysninger om vores brugere - men disse oplysninger vil ikke blive brugt til at identificere en individuel bruger og vil kun blive delt på et samlet og anonymiseret grundlag;
  • Kontakt dig om fakturering, kontoadministration og andre administrative spørgsmål.
  • Send oplysninger til dig om ændringer i vores kundeservicevilkår, privatlivspolitik (herunder cookiepolitikken) eller andre juridiske aftaler;
  • Undersøge og hjælpe med at forebygge sikkerhedsproblemer og misbrug; Og
  • Opfylde juridiske krav.

Opbevaring af personlige oplysninger

For brugere, der registrerer sig på vores hjemmeside for eksempel når du foretager et køb i vores webshop, gemmer vi også de personlige oplysninger, de giver i deres brugerprofil.

Alle brugere kan til enhver tid anmode om adgang, rettelse, opdateringer eller sletning af deres personoplysninger (undtagen de kan ikke ændre deres brugernavn), medmindre disse oplysninger opbevares som krævet af vores juridiske forpligtelse til at gemme betalings- og faktureringsdata i 5 år.

Webstedsadministratorer kan også se og redigere disse oplysninger.

Hvor længe vi opbevarer oplysninger, vi indsamler om dig, afhænger af typen af oplysninger, som beskrevet yderligere nedenfor. Efter dette tidspunkt vil vi enten slette eller anonymisere dine oplysninger eller, hvis dette ikke er muligt, så vil vi sikkert gemme dine oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere brug, indtil sletning er mulig.

Vi opbevarer personlige oplysninger, som du giver os, hvor vi har et vedvarende legitimt forretningsbehov for at gøre det (f.eks. som krævet for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler).

Når vi ikke har noget vedvarende legitimt forretningsbehov for at behandle dine personlige oplysninger, sletter vi sikkert oplysningerne eller anonymiserer dem eller, hvis dette ikke er muligt, sikkert gemme dine personlige oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere behandling, indtil sletning er mulig. Vi sletter disse oplysninger på et tidligere tidspunkt, hvis du anmoder om det, som beskrevet i afsnittet "Hvilke rettigheder du har over dine data" nedenfor.

Hvis du har valgt at modtage markedsføringsmateriale fra os, opbevarer vi oplysninger om dine markedsføringspræferencer i en rimelig periode fra den dato, hvor du sidst udtrykte interesse for vores indhold, produkter eller tjenester, såsom da du sidst åbnede en e-mail fra os eller ophørte med at bruge din Oxyelements-konto. Vi opbevarer oplysninger, der stammer fra cookies og andre sporingsteknologier, i et rimeligt tidsrum fra den dato, hvor sådanne oplysninger blev oprettet.

Tredjeparts-tjenesteudbydere

Vi kan dele dine oplysninger med tredjeparter, der udfører tjenester for os eller på vores vegne, herunder betalingsbehandling, analyse, e-maillevering, hostingtjenester, kundeservice og marketingassistance. Hvis du ønsker indsigt i, hvilke af dine personoplysninger der er blevet delt med hvilke tredjeparter, kan du se nedenstående afsnit om dine rettigheder.

Cookies og relaterede teknologier

Cookies

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookie-erklæringen på vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: monaeendra.com

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, der placeres på din computer eller mobilenhed, når du besøger et websted. Cookies bruges i vid udstrækning af webstedsejere for at få deres websteder til at fungere eller arbejde mere effektivt samt for at give rapporteringsoplysninger.

Cookies, der er indstillet af ejeren af hjemmesiden (i dette tilfælde Mona Eendra Photography) kaldes "førstepartscookies".

Cookies, der er indstillet af andre parter end ejeren af hjemmesiden, kaldes "tredjepartscookies".

Tredjepartscookies gør det muligt at angive tredjepartsfunktioner eller -funktionalitet på eller via hjemmesiden (f.eks. annoncering, interaktivt indhold og analyser).

De parter, der indstiller disse tredjeparts cookies kan genkende din computer både når den besøger den pågældende hjemmeside, og også når den besøger visse andre hjemmesider.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger første- og tredjepartscookies af flere årsager. Nogle cookies er nødvendige af tekniske årsager, for at vores websteder kan fungere, og vi kalder disse "essentielle" eller "strengt nødvendige" cookies. Andre cookies gør det også muligt for os at spore og målrette vores brugeres interesser for at forbedre oplevelsen på vores onlineegenskaber. Tredjeparter serverer cookies via vores websteder til annoncering, analyser og andre formål. Dette er beskrevet mere detaljeret nedenfor.

De specifikke typer af første- og tredjepartscookies, der serveres via vores websteder, og de formål, de udfører, er beskrevet nedenfor (bemærk, at de specifikke cookies, der leveres, kan variere afhængigt af de specifikke onlineegenskaber, du besøger).

Hvilke typer cookies bruger vi?

De cookies, der bruges på vores hjemmeside, er grupperet i følgende kategorier.

Nedenstående liste beskriver de cookies, der anvendes på vores hjemmeside.

CookieBeskrivelse
Annoncering
FrCookien er indstillet af Facebook til at vise relevante reklamer til brugerne og måle og forbedre reklamerne. Cookien sporer også brugerens adfærd på tværs af internettet på websteder, der har Facebook-pixel eller Facebook-sociale plugin.
frCookien er indstillet af Facebook til at vise relevante reklamer til brugerne og måle og forbedre reklamerne. Cookien sporer også brugerens adfærd på tværs af internettet på websteder, der har Facebook-pixel eller Facebook-sociale plugin.
_fbpDenne cookie er indstillet af Facebook til at levere reklame, når de er på Facebook eller en digital platform drevet af Facebook-annoncering efter at have besøgt denne hjemmeside.
Statistisk
__hstcDenne cookie er indstillet af Hubspot og bruges til sporing af besøgende. Den indeholder domænet, utk, første tidsstempel (første besøg), sidste tidsstempel (sidste besøg), det aktuelle tidsstempel (dette besøg) og sessionsnummeret (intervaller for hver efterfølgende session).
__hstcDenne cookie er indstillet af Hubspot og bruges til sporing af besøgende. Den indeholder domænet, utk, første tidsstempel (første besøg), sidste tidsstempel (sidste besøg), det aktuelle tidsstempel (dette besøg) og sessionsnummeret (intervaller for hver efterfølgende session).
hubspotutkDenne cookie bruges af HubSpot til at holde styr på de besøgende på hjemmesiden. Denne cookie sendes til Hubspot på formularindsendelse og bruges ved deduplikering af kontakter.
_gidDenne cookie installeres af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan wbsitetet klarer sig. De indsamlede data, herunder antallet besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne viisted i en anonym form.
_gaDenne cookie installeres af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, sessioner, kampagnedata og holde styr på webstedets brug af webstedets analyserapport. Cookies gemmer oplysninger anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer for at identificere unikke besøgende.
Funktionel
vuid
__hsscDenne cookie er indstillet af HubSpot. Formålet med cookien er at holde styr på sessioner. Dette bruges til at afgøre, om HubSpot skal forøge sessionsnummeret og tidsstemplerne i __hstc cookie. Den indeholder domænet, viewCount (øger hver sideVisning i en session) og tidsstemplet for sessionsstart.
__hsscDenne cookie er indstillet af HubSpot. Formålet med cookien er at holde styr på sessioner. Dette bruges til at afgøre, om HubSpot skal forøge sessionsnummeret og tidsstemplerne i __hstc cookie. Den indeholder domænet, viewCount (øger hver sideVisning i en session) og tidsstemplet for sessionsstart.
_icl_visitor_lang_jsDenne cookie er gemt af WPML WordPress plugin. Formålet med cookien er at gemme det omdirigerede sprog.
wpml_browser_redirect_testDenne cookie er indstillet af WPML WordPress plugin og bruges til at teste, om cookies er aktiveret i browseren.
wp-wpml_current_language
happyforms_logger
Nødvendig
__hssrcDenne cookie er indstillet af Hubspot. Ifølge deres dokumentation, når HubSpot ændrer sessionen cookie, denne cookie er også indstillet til at afgøre, om den besøgende har genstartet deres browser. Hvis denne cookie ikke eksisterer, når HubSpot administrerer cookies, betragtes den som en ny session.
__hssrcDenne cookie er indstillet af Hubspot. Ifølge deres dokumentation, når HubSpot ændrer sessionen cookie, denne cookie er også indstillet til at afgøre, om den besøgende har genstartet deres browser. Hvis denne cookie ikke eksisterer, når HubSpot administrerer cookies, betragtes den som en ny session.
cookielawinfo-checkbox-necessaryDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendig".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Ikke-nødvendig".
viewed_cookie_policyCookien er indstillet af GDPR Cookie Consent-plugintet og bruges til at gemme, om brugeren har givet samtykke til brugen af cookies. Den gemmer ingen personoplysninger.
__cfduidCookien er indstillet af CloudFare. Cookien bruges til at identificere individuelle klienter bag en delt IP-adresse og anvende sikkerhedsindstillinger pr. klient. Det svarer ikke til noget bruger-id i webapplikationen og gemmer ikke nogen personligt identificerbare oplysninger.
Ydeevne
_gatDisse cookies installeres af Google Universal Analytics for at begrænse anmodningshastigheden for at begrænse samling af data på websteder med høj trafik.

Hvor længe opbevarer du mine cookies?

Oplysningerne gemmes, så længe de er nødvendige for at udføre den funktion, de er beregnet til. Tiden kan variere afhængigt af, hvilken type information og formålet med at gemme dem. Detaljerede oplysninger om varigheden af specifikke cookies kan findes under "Hvilke typer cookies bruger vi".

Hvordan kan jeg styre cookie-præferencerne?

Du kan administrere dine cookies præferencer ved at klikke på "Indstillinger" knappen og aktivere eller deaktivere cookie kategorier på popup i henhold til dine præferencer.

Hvis du beslutter dig for at ændre dine præferencer senere gennem din browsersession, kan du klikke på fanen "Privatlivspolitik" på skærmen. Dette vil vise samtykke meddelelsen igen giver dig mulighed for at ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt.

Ud over dette, forskellige browsere giver forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der anvendes af hjemmesider. Du kan ændre indstillingerne for din browser for at blokere/slette cookies. Du kan finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies, www.allaboutcookies.org.

Hvad med andre sporingsteknologier, såsom web-beacons?

Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller spore besøgende på et websted.

Vi kan bruge andre, lignende teknologier fra tid til anden, såsom web-beacons (også kaldet "tracking pixels" eller "clear gifs").

Disse er små grafikfiler, der indeholder en unik identifikator, der gør det muligt for os at genkende, når nogen har besøgt vores websteder eller åbnet en e-mail, som vi har sendt dem.

Dette giver os mulighed for for eksempel at overvåge brugernes trafikmønstre fra en side på vores websteder til en anden, at levere eller kommunikere med cookies, at forstå, om du er kommet til vores websteder fra en onlineannonce, der vises på en tredjepartshjemmeside, for at forbedre webstedets ydeevne og for at måle succesen af e-mailmarketingkampagner.

I mange tilfælde er disse teknologier afhængige af cookies for at fungere korrekt, og derfor vil blokering af cookies forringe deres funktion.

Vi kan bruge andre, lignende teknologier fra tid til anden, såsom web-beacons (også kaldet "tracking pixels" eller "clear gifs").

Brugere, der har en konto på dette websted, eller har forladt kommentarer, kan udøve visse rettigheder vedrørende deres data behandlet af Mona Eendra Photography.

Brugerne har især ret til at gøre følgende:

  • Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Brugere har ret til at trække deres samtykke tilbage, hvis de tidligere har givet deres samtykke til behandlingen af deres personoplysninger.
  • Objekt til behandling af deres data. Brugere har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af deres data, hvis behandlingen udføres på et andet retsgrundlag end samtykke.
  • Få adgang til deres data. Brugere har ret til at få at vide, om data behandles af Mona Eendra Photography, indhente oplysninger om visse aspekter af behandlingen, og få en kopi af de data, der behandles.
  • Kontrollere og korrigere. Brugerne har ret til at kontrollere nøjagtigheden af deres data og bede om, at de opdateres eller rettes.
  • Begræns behandlingen af deres data. Brugerne har under visse omstændigheder ret til at begrænse behandlingen af deres data. I dette tilfælde vil Mona Eendra Photography ikke behandle deres data til andre formål end at gemme dem.
  • Få deres personoplysninger slettet eller på anden måde fjernet. Brugere har ret til, under visse omstændigheder, at få sletning af deres data fra Mona Eendra Photography. Dette omfatter ikke data, som vi er forpligtet til at opbevare til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.
  • Modtage deres data og få det overført til en anden controller. Brugerne har ret til at modtage deres data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og, hvis det er teknisk muligt, at få dem overført til en anden dataansvarlig uden hindringer. Denne bestemmelse gælder, forudsat at dataene behandles automatisk, og at behandlingen er baseret på brugerens samtykke, på en kontrakt, som Brugeren er en del af eller på forpligtelser på forhånd.
  • Indgive en klage. Brugere har ret til at indgive en klage til Datatilsynet (datatilsynet.dk) vedrørende vores behandling af deres personlige oplysninger.

Sådan udøver du disse rettigheder

Alle anmodninger om at udøve brugerrettigheder kan rettes til Mona Eendra Photography via de kontaktoplysninger, der er angivet i dette dokument.

Hvor ofte vil du opdatere denne fortrolighedspolitik?

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden for at afspejle, for eksempel ændringer i de cookies, vi bruger, eller af andre driftsmæssige, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager.

Du bedes derfor regelmæssigt revidere denne fortrolighedspolitik for at holde dig orienteret om vores brug af cookies og relaterede teknologier.

Datoen øverst i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger angiver, hvornår den sidst blev opdateret.

Hvor kan jeg få yderligere oplysninger?

Hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies eller andre teknologier, bedes du kontakte os på [email protected] eller med posten til:

Kontaktoplysninger

Mona Eendra

Mona Eendra Photography
Italiensvej 12 3TV.
2300, København S
Telefon: +45 60884645
E-mail: [email protected]

Klar til dit Fotoshoot?

Book dit Fotoshoot

Google

Mona Eendra Photography Logo

Facebook

© 2019 Mona Eendra. All rights reserved.

Online Marketing by Trigger Growth

Call
Book
starcameracartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram